Lær brudevals med sikre skridt og glem nervøsiteten

Lad jeres første dans som mand og kone være helt perfekt​

Er det ved at være tid til den helt store dag? Måske du allerede kan mærke spændingen stige og sommerfuglene i maven sitre over at skulle danse brudevals?

Så smut forbi Take The Floor på Østerbro, hvor du finder vores danseskole. Her underviser vi kommende brudepar fra hele København, Lyngby og omegn i den famøse brudevals.

Vi hjælper dig og din partner med at give brylluppet dét ekstra. For med skræddersyet danseundervisning sikrer vi både brud og gom en uforglemmelig aften. I stedet for at bekymre sig om, om trinnene bliver de rette, så sørger vi for, at jeres brudevals eller helt egen bryllupsdans bliver præget af både selvtillid og sikkerhed.

Skub usikkerheden og nervøsiteten helt væk og nyd i stedet jeres helt særlige, romantiske og store øjeblik sammen.

Vi tilbyder alt I behøver for at gøre jeres fest til noget helt særligt på dansegulvet

  • Få designet jeres helt personlige dans til jeres yndlingsmusik
  • Overrask din kommende ægtefælle med en dans, hvor du alene eller sammen med dine venner optræder i en dans, vi koreograferer specielt til dig
  • Far/datter dans
  • Fyr op under festen ved at kunne danse med alle jeres gæster, familie og venner

Book os til at kigge forbi, når festen på dansegulvet skal skydes i gang. Vi underholder med et par lette festdanse, alle kan være med på, og sætter gang i festen, så I sammen med jeres gæster kan fylde dansegulvet.

Vi gør det let at komme i gang – og meget svært at holde op igen! Måske endda du og din partner, eller bare dig selv, ønsker at fortsætte dansen hos os efter den store dag? 

Du behøver ikke kunne danse for at lære brudevalsen

Hos Take The Floor har vi ingen krav om, at hverken du eller din partner i forvejen skal kunne danse, når I tilmelder jer et kursus hos Take The Floor. Vi underviser jer i privatlektioner, hvor der er fuldt fokus kun på jer og jeres behov, ønsker og drømme.

Faktisk forventer vi heller ikke, at du har din dansepartner med, når du ønsker at lære brudevalsen. Vores certificerede danseinstruktører står altid klar til at danse med dig – eller hjælpe dig og din partner med at danse sammen.

Få et skræddersyet danseforløb inden den store dag

​En af de helt klare fordele ved at lære brudevals hos os er, at du selv vælger hvornår du og din partner har tid og mulighed. Vi planlægger derfor sammen med jer, jeres helt personlige undervisning, så vi er sikre på, at I kommer i mål. 

Philina Tholstrup

"Fantastisk privatundervisning. Seriøst, sympatisk, ambitiøst.

Meget dygtige undervisere.

Skønne lokaler. Meget imponerende."

Tilrettelagte kurser

​Vores kurser bliver designet efter dine behov, niveau og prisklasse. Du får lov til at danse med professionelle dansere. 

Dans for alle

 Uanset om du er erfaren danser eller nybegynder, er du altid velkommen hos os! Du kan danse som par eller som single med en af vores danseinstruktører.

Lær danse sproget

 Vores undervisere er udannede dansere og guider dig igennem forløbet. Vores koncept stammer fra USA og danner grundlag for TV2's TV-succes 'Vild Med Dans'.

Vi tilbyder mere end bare undervisning med et skræddersyet forløb med både privatlektioner, gruppelektioner og practice parties.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

10.00 – 22.00​

Weekend og helligdage

efter aftale​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Dance World Denmark ApS (Take the floor)

Lyngbyvej 165, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 52 08

E-mail: info@takethefloor.dk