Privat danseundervisning hos Take The Floor

Dans dig gladere og oplev mindre stress i hverdagen

Har du nogensinde overvejet, om dans kunne være noget for dig? Måske har du danset før, eller måske har du aldrig sat fødderne på et dansegulv? 

Så kom forbi vores danseskole, Take the floor, på Østerbro – vi byder alle danselystne velkommen fra hele København, Lyngby og omegn. Uanset om du er nybegynder eller tidligere danser, så tilbyder vi givende, sjov og lærerig undervisning hos en personlig danseinstruktør.

Privat danseundervisning i pardans er nemlig mere end bare undervisning. Det er en sjov aktivitet, det kan være magisk og transformerende, samtidig med det kan give dig troen tilbage på dig selv eller dit parforhold. 

Dans vil kunne frigøre mistet kreativitet og gøre dig mere sikker i din egen krop!

Få et skræddersyet dansekursus

Med et skræddersyet forløb bestående af privatlektioner, gruppelektioner og fælles trænings-sessioner (vi kalder dem practice parties) sørger vi for, at undervisningen tilrettelægges præcist til dig. Vi har altså fuldt fokus på dig som elev, og vi er fleksible i planlægningen af undervisningen.

For os er noget af det vigtigste, at du føler dig taget godt hånd om. Sammen designer vi det helt rette kursus, så du kan nå at lære lige præcis det, du drømmer om. Ingen målsætninger er for store eller små, og vi underviser i alle forskellige stilarter i pardans.

Prøv privat danseundervisning og oplev bedre livskvalitet

Lever du, som de fleste andre danskere, også med en hverdag, der er præget af alt for mange gøremål og alt for lidt tid? Hvis du giver dig hen til dansen, øvet som nybegynder, vil du hurtigt opleve, at din krop giver slip og lader dig slappe af på en helt anden måde. Med dansen rører du hele kroppen, og du får ny og bedre energi.

Vi tør godt love dig, at du hurtigt vil kunne mærke det på både din krop og din hverdag, efter du er begyndt til dans hos os.

Du kan sagtens danse pardans uden en partner

Mange tror, at pardans kræver en partner. Men sådan er det ikke, når du modtager privat danseundervisning hos Take The Floor. Hvis du er alene, men stadig ønsker at mestre pardansen, så danser du blot sammen med en af vores danseinstruktører. Sammen bygger vi et privat og eksklusivt kursus op, hvor du lærer det, du gerne vil. Ikke mindst får du styrket både din fysiske og mentale sundhed.

Vi tilbyder også gruppelektioner og trænings-sessioner (også kaldet practice parties), som en del af dit kursusforløb. Her har du mulighed for at lære de andre elever at kende samt fremme dine sociale kompetencer og evner til at stå frem foran andre. 

Om du tager til privat danseundervisning alene eller med en partner, vil vi gøre vores ypperste for, at du tager herfra med et smil på læben og med mod på mere.

Philina Tholstrup

"Fantastisk privatundervisning. Seriøst, sympatisk, ambitiøst.

Meget dygtige undervisere.

Skønne lokaler. Meget imponerende."

Tilrettelagte kurser

​Vores kurser bliver designet efter dine behov, niveau og prisklasse. Du får lov til at danse med professionelle dansere. 

Dans for alle

 Uanset om du er erfaren danser eller nybegynder, er du altid velkommen hos os! Du kan danse som par eller som single med en af vores danseinstruktører.

Lær danse sproget

 Vores undervisere er udannede dansere og guider dig igennem forløbet. Vores koncept stammer fra USA og danner grundlag for TV2's TV-succes 'Vild Med Dans'.

Vi tilbyder mere end bare undervisning med et skræddersyet forløb med både privatlektioner, gruppelektioner og practice parties.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

10.00 – 22.00​

Weekend og helligdage

efter aftale​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Dance World Denmark ApS (Take the floor)

Lyngbyvej 165, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 52 08

E-mail: info@takethefloor.dk