Pardans: Få professionel danseundervisning

Lær at danse sammen med en partner - eller uden

Kunne du tænke dig at lære at danse pardans?

Så er du kommet til den helt rette danseskole. Hos Take The Floor tilbyder vi danseundervisning, hvor du danser sammen med en professionel danseinstruktør.

En dansetime i pardans eller solodans finder sted på Østerbro, så kommer du og din eventuelle partner fra København, Lyngby eller omegn, er vores lokaler let tilgængelige.

Vi tilbyder et skræddersyet dansekursus, som bliver tilpasset det niveau, som du og din eventuelle partner er på, uanset om du/I er begynder eller øvet, samt individuelle ønsker i forhold til stilarter – det kan være latin, standard, selskabsdans, partydanse, såvel som brudevals.​

Har du ikke en partner? Prøv solodans!

Vi henvender os både til par og til singler, der ønsker at lære at danse. Har du ikke en partner, så har du mulighed for at deltage på vores kursus i solodans og danse sammen med vores underviser, så du kan få det samme ud af de forskellige stilarter og danse, som alle andre kan.

Vi tilbyder singledans i mange forskellige stilarter. Der er ikke en forskel på pardans og solodans - det er samme disciplin. Den eneste forskel er, om du er tilmeldt med en partner eller ej.

Få mindre stress og mere glæde i hverdagen

Der er rigtig mange fordele ved at danse pardans. Det er vores opfattelse, af vores elever også nyder godt af danseundervisningen i deres hverdag. Mange af dem oplever, at dansen skaber mere romantik i deres liv, samtidig med at de mærker de mange sundhedsmæssige fordele, der er ved at danse. 

Michael Skipper

"Fantastisk oplevelse.

Hvor dér er hjerterum , ér der husrum.

Det skal prøves.

Også jer enlige herrer - ud på gulvet og danse.​"

Når du danser sammen med os, kan du blandt andet:​

  • Møde nye mennesker og få nye venner
  • Få mere sjov ud af dit sociale liv
  • Få øget selvværd og selvtillid
  • Forbedre din sundhed både fysisk og mentalt
  • Gøre din partner glad og genoplive dit parforhold​
  • Få mere lyst til at deltage i sociale arrangementer
  • ​Overvinde din generthed
  • Lindre stress
  • Føle dig mere frisk og afslappet
  • Få en bedre kropsholdning.

Tilrettelagte kurser

​Vores kurser bliver designet efter dine behov, niveau og prisklasse. Du får lov til at danse med professionelle dansere. 

Dans for alle

 Uanset om du er erfaren danser eller nybegynder, er du altid velkommen hos os! Du kan danse som par eller som single med en af vores danseinstruktører.

Lær danse sproget

 Vores undervisere er udannede dansere og guider dig igennem forløbet. Vores koncept stammer fra USA og danner grundlag for TV2's TV-succes 'Vild Med Dans'.

Vi tilbyder mere end bare undervisning med et skræddersyet forløb med både privatlektioner, gruppelektioner og practice parties.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

10.00 – 22.00​

Weekend og helligdage

efter aftale​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Dance World Denmark ApS (Take the floor)

Lyngbyvej 165, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 52 08

E-mail: info@takethefloor.dk