Pardans for singler

Kom og lær pardans som ene person

Kunne du tænke dig at lære at danse pardans hos en professionel danseinstruktør, men har du ingen dansepartner ved hånden? Så er du kommet til den helt rette danseskole. Hos Take The Floor tilbyder vi danseundervisning for alle, der ønsker at lære at danse pardans. Det betyder, at du kan dukke op hos os som ene person og danse med en af vores kyndige danseinstruktører.

Vi holder til på Østerbro, hvor vi tager imod unge og voksne uanset hvor du kommer. Vi har mange elever fra hele København og omegn, som for eksempel Lyngby.

Vi tilbyder et skræddersyet danseprogram

Vi tilbyder et skræddersyet danseprogram, der passer til lige netop det niveau, som du er på, hvad enten du er begynder eller øvet. Hos os er dans for alle – også singler, som har lyst til at danse med en partner. Vi har fokus på dig som elev, ligesom vi er fleksible i forhold til planlægningen af vores undervisning.

Sammen tilrettelægger vi lige netop det kursus, der matcher dig og dine ønsker i forhold til dine dansedrømme og -mål, uanset om du vil lære at begå dig på et dansegulv generelt, blive turneringsdanser eller blot vil lære en bestemt dans eller stilart. Hos os er ingen målsætninger for store eller for små.

Få mindre stress og mere glæde i hverdagen med pardans

At danse pardans kan være med til at give dig mere glæde i hverdagen og samtidig mindske dit stressniveau. Derudover får du samtidig også god motion og en optimal kropsholdning, når du lærer at danse af vores professionelle undervisere.

Du vil hurtigt opleve, at din krop lader dig slappe af på en helt anden måde, når du danser med en danseinstruktør, og du vil kunne mærke en ny og forbedret energi. 

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig singledans

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores undervisning, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en prøvelektion – vi stiller en af vores danseinstruktører til rådighed, så du på helt egen hånd kan prøve kræfter med pardansen!

Cassandra Christensen

"Take The Floor - der er bare nogle ting og steder som der ikke kan sættes ord på meeeeen når det så er sagt så skal vi ikke glemme at danseundervisning også er med til at gøre én både dygtigere og i et godt humør

De 3 magiske ting som Take The Floor har - dans - musik og nogle fantastiske undervisere"

Tilrettelagte kurser

​Vores kurser bliver designet efter dine behov, niveau og prisklasse. Du får lov til at danse med professionelle dansere. 

Dans for alle

 Uanset om du er erfaren danser eller nybegynder, er du altid velkommen hos os! Du kan danse som par eller som single med en af vores danseinstruktører.

Lær danse sproget

 Vores undervisere er udannede dansere og guider dig igennem forløbet. Vores koncept stammer fra USA og danner grundlag for TV2's TV-succes 'Vild Med Dans'.

Vi tilbyder mere end bare undervisning med et skræddersyet forløb med både privatlektioner, gruppelektioner og practice parties.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

10.00 – 22.00​

Weekend og helligdage

efter aftale​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Dance World Denmark ApS (Take the floor)

Lyngbyvej 165, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 52 08

E-mail: info@takethefloor.dk